SM bilder, 2010❤

Minne jag aldrig glömmer!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2521657/images/2012/pic_501590df9606ee2156000031.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2521657/images/2012/pic_501590df9606ee2156000031.jpg" class="image">

Förlåt

att jag inte har bloggat på ett tag men har haft fullt upp. Igår åkte vi upp till Småland och övernattade riktigt kul att få träffa Kajsa nu igen. Vi chillade lite på fotbollsplanen och snackade mm. Och sedan idag fortsatte vi uppåt landet (2h och 30min) . Härligt! Hoppas alla har haft en bra dag :) Red dressyr på optik i måndags och i tisdags gick faktiskt riktigt bra. Och sedan red jag, Elina och Maja ut en sväng. Så himla kul! Men har inte så mycket mer att säga nu hade faktiskt tänkt att sova :/ Michan har äääääääääntligen kommit hem skönt har ju saknat henne :(

Kul att få årets första myggbet, hatar det. Hur har dagen varit idag jo den har varit ganska okej. Har inte gjort så mycket idag mer än att ha snackat med folk och sett världens bästa serie " Terra Nova " Helt klart bästa serien. Just nu är jag inne på http://blogg.se">blogg.se appen. Funkar hur bra som helst. Imorgon blir det att städa lite osv och på måndag iväg till tränaren o jobba lite :) Mår mycket bättre nu riktigt skönt, hoppas alla har haft en bra dag. Asså om dagarna har jag knappt någonting att snacka om nu mer hehe. Så ja.. Det blir väll mer att berätta om dagarna när jag jobbar och vad jag gör om dagarna. Har inte mycket mer att berätta hörs imorgon. är det några speciella bilder ni vill se på min gamla b ponny eller på Putte c ponnyn ? Har det mesta båda dressyr hoppning och fälttävlan :)<33 Ha det bra bästaläsarna :) Puuuuss och haajjjj!

Kolla bloggen!

Kolla Linneahs fina blogg!
Verkligen en super blogg om ni vill läsa härliga inlägg av en härlig tjej. Verkligen värd att läsa. puss på dig hjärtat :)<3
Läs: http://linneahjertafilip.blogg.se/  http://linneahjertafilip.blogg.se/  http://linneahjertafilip.blogg.se/ http://linneahjertafilip.blogg.se/  http://linneahjertafilip.blogg.se/  http://linneahjertafilip.blogg.se/
 

Minne ♥

Aw när jag ser detta bilder uppstår minne jag aldrig kommer att glömma! 
 
 

Hur tkr jag en bra blogg ska vara.

Asså jag har lite tips på hur man ska kunna göra sin blogg intredssant för andra att läsa. Så här kommer dom. 1. Försöka kunna ha en header och ett bra tema som inte är för irriterande då menar jag med att inte ha för starka färger i sitt tema. 2. Headern ska ha bra bilder alltså helst inte suddiga, det ska vara bra skärpa. Om man har en header som Nellieberntsson.se så är hennes perfekt imed hon har rörlig header bilderna bytas i bra tempo alltså inte för snabbt för man vill ju hinna se bilderna. 3. Alla inlägg du skriver behöver inte ha jätte långa texter alltid. Ibland räcker det med att bara ha rubrik och en bild. kan vara ganska tråkigt att läsa 2 meter lång text varje dag. 4. Om du ska skriva långa inlägg kan det vara bra att man utrycker sig bra och har flytt i texten. Här hade ni lite tips hur jag tkr en rolig blogg ska se ut när jag läser den. Bloggar jag läser.. Michan Skoogs blogg. Michans blogg är helt underbar hon skriver varierade texter och inläggen är alltid roliga att läsa. Hon skriver mycket om sin vardag med sina hästar. Lavio<3

Ny tävling!

Jag hade tänkt att ha en ny tävling nu hehe. Fast jag har inte riktigt bestämt hur den ska vara. Jag hade tänkt att ha en tävling om mig den som vet mest om mig haha. Sedan idag har jag inte så mycket att blogga om. Men jag hade tänkt att ni ska få vara med i min intervju så alla mina läsare ska hjälpa mig med intervjus frågor! Det ska vara helst klart till imorgon! Ha en fortsatt bra dag / LOVE FRIDA Slänger in en bild på mig sen i söndags!

Foto : Christine Ohlsson ♥

I love u my little ponny!♥

MISS U MY ANGEL♥

Världens finaste B-Ponny!♥

Vinnare 2 !

Den andra vinnaren som skulle ta nästa vecka får ta det denna veckan imed M är på semester!
Du kommer intevjuas denna veckan!
Vinnaren är Sanna. grattis snäckan!
 
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/
http://sannawiihlborg.blogg.se/

Vinnaren veckans blogg !

Så där ja nu är vinnarna utdragna.
första som blev utdragen var Michan alltså hon ska intervjuas denna vecka men imed hon är bort rest så får hon ta den veckan hon kommer hem Grattis bästa<3
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/
http://michanochrappe.blogg.se/

Jävla spruta !

cha bloggen ;)
konstig dag det varit idag. regnat åskat sol ja detta är väll äkta sommar väder eller ?
Asså sorry om jag är seg med tävlingen men ska lotta ut ikväll 2 vinnare var av en blir intervjuad denna veckan och den andra vinnaren nästa vecka!
Har varit jätte kul med många bidrag framförallt att jag har nya läsare :)
 
Ja vad har jag gjort idag jo jag har jobbat riktigt kul har det varit. även om det har varit regn och åska så var det faktiskt sol imorse härligt. så jag och elina bestämmde oss för att rida ut med Lilleman och Flisan!
Flisan var jätte pigg hon tyckte det var jätte kul att få komma ut i solen och galoppera lite. Igår var jag och tog spruta. kul ? nä..
Så idag fick jag lite reaktioner så jag var tvungen att åka hem men ska se om jag kan ta mig upp där imorgon ;)
 
men tack och hejj!
 
 
 
SAKNAR DIG MICHAN KOM HEM NU !!!

Onödigt inlägg!

Tjena bloggen! Idag har jag inte gjort så mycket mer ön att haft gäster. Imorgon blir det att åka in till sjukhuset :( Blä på det hatar sprutor! Hoppas alla ni andra har haft för en bra dag! Onödigtinlägg.se!

Till veckans blogg tävling

Ni som är med i tävlingen ska skriva i sin blogg "jag är med i en tävling " veckans blogg och ja bara lite extra upplysning :)

Sanna Wihlborg

-Älskar dig Bästavään! -Du betyder allt för mig! -Tack för att du finns! Hade det jätte trevligt i Falsterbo tsm med dig, kommer aldrig glömma det, du får mig alltid att skratta och du gör mig på glatt humör när jag är sur eller ledsen. Hur hade jag klarat mig utan dig?!??! Sanna <3 Frida Frida <3 Sanna Wihlborg<3 Olsson Olsson <3 Wihlborg Bästavänner !

Fredag!

Eftersom Frida har blivit väldigt aktiv här på bloggen, så får jag väl oxå kicka igång mitt bloggande igen!
 
Börjar med en läges update..
 
För tillfället rider jag inte, inte mer än någongång ibland. Jag håller istället lektioner just nu, min egen motivation till ridningen är inte speciellt hög. Dock så kommer den säkerligen tillbaka. Känner att jag inte riktigt har tid för tillfället eftersom jag jobbar väldigt mycket! Har inte ens möjlighet att åka till Falsterbo detta året heller ser det ut som... :(
 
Men som sagt, någon som är intresserade av träningar här nere i vårt område? Isåfall så hojta till!
 
Det var allt för denna gången!
 
// J

Vill ni bli veckans blogg ?

Vill ni bli veckans blogg ? Gör så här... Klicka in på min blogg kommentera jag är med glöm inte att skriva eran blogg adress. Ni berättar vad eran blogg handlar om och varför ni ska bli veckans blogg. Sedan lottar jag 2 stycken vinnare. Varav en av vinnarna ska jag skriva om på bloggen och intervjua om deras blogg." jag ska länka båda." den andra vinnaren ska jag skriva om nästa vecka!

♥LoveU♥

den känns tomt utan dig, drömmer om dig varje natt gråter i sömne..
utan dig kan jag inte tänka klart för du är i mina tankar hela tiden.
du betyder mer än någonting annat!
 
Jag skulle kunna göra allt för att få se dig en ända gång till.
 

 
Visa vet inte hur det känns att mista sin bästavän för gott snart är det 2 veckor sedan min allra bästastevän försvann vidare utan mig, utan dig är jag inget. Saknar dig något så extremt mycket och ni som tycker jag skriver många inlägg om detta men då vet ni inte hur det känns att mista nån man verkligen älskar och står nära!
Varje natt drömmer jag om dig, då vaknar jag alltid med ett ryck och fattar att det är en dröm då faller tårararna. Alla minne vi har roliga som tråkiga. Jag saknar dig mer än någonting annat. :'(
En dag är jag hos dig igen!
 
 
 
Saknar dig mer än vad ord kan beskriva , känner mig tom utan dig i min närhet, alla minnen vi har!
För 3 år sedan var min stora dröm att du skulle bli min och min önskan gick i uppfyllelse!
Du är fortfarande min häst fast i mitt hjärta och i mina tankar, du är fortfarande min lilla pluttis!
Du var 8 år gammal, förjävligt! Ibland går det inte att hålla tillbaka tårarna allt svämmar över!
Vi tog oss från LD som 6 åring och upp till LA!
Du var på meeting för första gången i Varberg och sköte dig exemplariskt du till och med kom 5a i hela À-finalen som gick i LB+5! Så jävla grym är du, vi startade fälttävlan, i dressyren var det din andra tävling i dressyr och du får 66%. Du kom aldrig hem från en tävling utan pris, du kunde gått så himla långt!!
Jag är så himla ledsen att du inte längre finns vid min sida men jag är så himla glad att du inte har ont längre och känner frid! Rest in peace my little pony!

Dagens låt.

Denna låten är riktigt bra, kan inte sluta lyssna på den!


Avicii-Silhouettes.


http://www.youtube.com/watch?v=6VJBBUqr1wM 

Kommer älska dig här nu och föralltid ♥

Du är mitt allt även om du inte längre är vid min sida. Saknar när vi satt i din hage och du buffade på min axel, nafasde i mitt hår, och gjorde vårt lilla puss trick, men det jag saknar mest är att ha dig i min närhet!
Saknar dig mitt lilla knyte!

♥Jag saknar dig♥

 ♥ My Love, My everything -¦- ♥

Falsterbo!

imorgon är det falsterbo horse show gud vad jag längtar, ska bli jätte kul att få träffa lite folk o umgås :)
imed jag inte har någon häst så blir det lite svårt att köpa saker till hästen så jag kommer nog köpa lite grejer till mig själv. förra året fick jag ny kavaj spokes bästa köpet ever!
iår blir det nog att köpa lite ridkläder, ny hjälm, väst, ja sedan får vi ju se.
 
 
imorgon är det två veckor sedan min fina ängel fortsatte vidare till himlen saknar han så himla mkt min lilla ögonsten som jag aldrig kommer glömma!
 
~rest in peace karlsfälts puccini~
2004-2012 ÄNGEL

Gästbloggning Check!

har precis gästbloggat på http://linneahjertafilip.blogg.se/
Läs!

Dagstorps Derbyt!

Idag ska jag och pappa åka upptill dagstorp o se derbyt. 
Asså detta var ett jätte onödigt inlägg men aja!
Ha det bra puss o haj/ Frida 

Svara på frågorna!

God morgon klockan är 14;12 och jag vaknade precis härligt med sovmorgon. Idag blir det att bara Chilla och snacka med lite folk haha! 
Asså jag har lite fråger till er som läser....
 
  1. Vad tycker ni om att läsa om ? 
  2.  Vad ska vi ändra på? 
  3. Mågon som vet hur man lägger in header och design ? 
  4. Vad skriver ni om på eran blogg? 
  5. Hur oftà läser ni bloggen ??
 
Kan alla ni som ser detta svara på Frågorna det hade betydt mycket!

Härlig dag!

Tack alla för alla fråger ni ställer det är grymt av er!
 
Dagen idag har jag spenderat hos min tränare vi har fixat med hästarna ridigt dom och så.
Jag red Ultra och Dosen (doubleozeven). Dom uppförde sig jättebra och arbetade oxå jättebra!
pappa hämtade mig halv fyra ungefär. när jag kom hem var jag helt slut haha men nu är jag pigg igen.
just nu sitter jag och trycker i mig godis och coca cola o bara chillar. imorgon händer inte så mkt jag kommer ha sovmorgon och sedan på söndag blir det att åka till dagstorp och titta lite på derbyt ska bli jätte kul att få träffa lite folk nu. på onsdag är det dags att åka till falsterbo härligt, ska bli jätte kul. vem tror ni vinner huntingen iår ??
 
blev ett kort inlägg men det blir mer nu i helgen och på onsdag ha det bra puss o haj// frida
 
min fina ängel !
 
 
 
 

svaren till frågestunden del 3

 this or that :)
 
Hoppning/fälttävlan
storhäst/ponny
gräsbana/grusbana
godis/chips
sött/surt
singel/i ett förhållande
skitsnygg och dryg pojkvän/lite söt och gullig pojkvän :)<3
 
sedan fick jag en fråga om vad jag brukar göra mer än bara var hos hästen.. jag är mkt med kompisar och shoppar, sjunger, men som sakt hästarna är mitt liv.
frågestunden är fortfarande igång !
 

Svaren till frågestund del 2

Vart bor du?
Jag bor i närheten av trelleborg.

hur högt har du tävlat?
Upp till LA på C-ponny.

hur många hästar har du haft?
Jag har haft 2 stycken.

vad heter din bästavän?
Sanna, Kajsa, Johanna, Olivia

ska du köpa ny häst?
Ja det ska vi.

this or that!

hoppning/dressyr/terräng         <--- gillar allt där men terrängen mest!
godis/frukt
film hemma/bio
ponny/häst
tävling/träning
kompis hemma/festa
förhållande/singel
 
 
 
 

Svaren till frågestunden del 1 !

•Hur började du tycka om hästar?
Jag har alltid älskat djur speciellt hästar
 
•Har du något annat som du tycker om att göra på fritiden förrutom stallet?
Det jag brukar göra på min fritid är förutom stallet så är det att träffa folk, datan, MIN MOBIL, och sjunga.
 
•Hur började ni blogga?
Jag och min kompis som jag bloggar med är som en syster för mig vi har alltid hållt ihop så vi bestämmde att skaffa en blogg där vi kunde berätta lite vad vi gjorde under vår fritid och vår tid med hästarna.
 
•Hade du kunnat sluta med ridning om du fick flera miljoner?
Aldrig hästarna betyder ju allt, en vän förlivet är bättre än att få en massa pengar.
 
•vilken ras tycker du bäst om ?
Welsh Ponny ( har själv haft två stycken ) welsh ponnyn är en underbar ras dom är snälla, intelligenta och pålitliga.
 
•om du fick bestämma exakt vad du ville vart skulle du ha ställt hästen ?
Till min stora idol Rolf- Göran Bengtsson!!!!!
 
Till något annat land eller stanna kvar i Sverige?
Jag hade gärna velat flytta till Tyskland :)
 
 
This or that
Svart häst/vit häst -
Lakrits / choklad
Stallet/kompisar 
Sminkad/osminkad
 
 
Det med fet stil valde jag ;)
 
Här var en del av frågorna från min frågestund!

svar på frågestunden

Svaren från frågestunden kommer här !

Regn regn o 16grader!?

Har precis kommit till jobbet. Så det blir ett snabbt inlägg idag igen.
Idag är det fredag!!
Vad menas det med jo FREDAGS MYS
Vädret idag är skit tråkigt, regnigt och 16 grader varmt. Igår var det 24 grader!
Nä men jag skriver mer ikväll nör jag kommit hem!
Puss o haj// Frida
Dagensfråga-Varför funkar inte blogg.se appen!?!?!

Glass i stora lass!

Hej hej idag har jag jobbat lite, har ridigt Optik och Doz det gick jättebra. Red lite markarbete. När jag kom hem skulle vi äta lite grillat det går alltid hem här haha!
När vi hade ätit blev det att äta lite glass i stora lass.
Detta blir ett kort inlägg för jag ska sova nu men varför funkar inte blogg.se appen om någon vet varför den inte funkar så får ni gärna kommentera här. Vill gärna ha fler frågor till frågestunden så svarar jag på dom i helgen. Ha det gött!
Puss o haj// Frida

En sömnig dag..

Usch vad trött jag har varit idag. Jag såg en film igår kväll som hette "van helsing" en riktig skit film den slutade 00.40 så när den var slut var det att gå och lägga sig. Sedan inatt har jag inte kunnat sova pågrund av fullmånen. Pappa väckte mig 06;30 idag. Det var bara att stiga upp och åka iväg o jobba hehe. Idag har varit ganska lugnt jag red lite på Dosen och sedan mockat en massa boxar, lagt upp mat, putsat träns och hjälpt till med dom andra hästarna så det har varit fullt upp idag. När mamma hämtade mig runt halv tre var jag helt död asså denna värmen som har varit idag tar fan död på dig haha. Jag gick direkt in på mitt rum och lade mig o sov i min bedsoffa runt fyra och sov ända till kl sju haha!
Så när jag vaknade åt jag lite o såg på sista avsnittet av "game of throens".

Och nu hade jag tänkt sova igen hehe!
Har varit en mysig dag i stallet och en sömnig dag.
Men jag ser om jag hinner blogga mer imorgon annars vet ni varför... Sover..


Förresten frågestunden är fortfarande igång så snälla fråga på nu!

I helgen blir det nog att åka till dagstorp och se derbyt. Och på onsdag bär det av till Falsterbo horse show och träffa Sanna och Kornelia. Härligt.

Ha det bra. Kommentera gärna vad vi ska bättra på tex mer bilder, längre texter, ännu fler inlägg varje dag. Puss och haj// Frida!

Blogg länkningar

Tänkte länka lite bloggar. Alla ni som vill ha eran blogg länkad kommentera här!

Vaknade precis!

Vaknade precis efter att ha gått och lagt mig runt tre inatt skönt att få lite sovmorgon. Idag blir det nog inte så mycket att göra. Bara chilla tror jag. Imorgon blir det iväg till min tränare igen.
Nu är det inte långt kvar till Falsterbo faktiskt!
Jag ska gå på onsdag tillsammans med Sanna ( http://mares.blogg.se/ ) <---- läs hennes blogg!
Och även hennes kompis Kornelia.

Ha det gött puss och haj :)
Ställ nu fråger på frågestunden!

Frågestund!

Har sett att många vill vi ska ha frågestund och nu kommer den!
Kom igen fråga på!

Yeah!

Riktigt kul att logga in på bloggen och se att det kommit in lite kommentarer!
Tack!

Idag har man inte gjort så mycket bara chillat!
Sedan onsdags till fredag har jag varit hos min hopptränare och hjälpt till lite i stallet mockat, badat hästar, ridigt lite, varit med på träningar, med mycket med!
Riktigt skönt att få rida lite nu efter 9 månaders uppehåll av olika anledningar! :(
Tänkte länka lite bloggar som jag läser :)
Dagens hiss: vädret har varit underbart


 

teamfuture

Bloggen om Frida Olsson och Josefine Vinsérus väg till toppen inom ridsport.

RSS 2.0