22/4-2011

dålig uppdatering ännu en gång. Men jag har aft sjukt mycket att göra, speciellt i skolan. Studenten närmar sig med stormsteg, 1½ månad kvar ungefär, helt galet och till hösten så blir det nog ut på äventyr för min del.

Giacomo bara växer i mina ögon och är superfin! Ska leta upp en passande tränare oxå, så vi kommer igång med ordentlig träning med. Kvalitetstest till hösten är jag väldigt sugen på när det gäller honom. Och innan det ska fina lilla Frida hoppa in honom åt mig, kände att hon var den rätta personen för det.

Bobby ska på återbesök på torsdag och skrittas ett par gånger i veckan nu. Min fina Bobby.

Och förresten så gjorde Frida två super runder i Lillhagen idag och plockade hem sin första vinst med fina Putte!!! Akta er i framtiden för detta ekipage mina vänner.

Imorgon väntas en fullspäckad dag med jobb, stall, påskfirande o.s.v. På söndag blir det Götet och Liseberg, jaddå!


Hehehe, Grattis ännu en gång Frida och Putte!

J

kan ej äta

Tänkte bara informera alla om att jag är hungrig. Eftersom jag inte kan äta, dricka och knappt prata eftersom jag har en fet förkyldningsblåsa på undersidan av tungan, FML!!

Blåser ju som f*n idag med, så hästarna får vila.

Igår red jag allihopa, alla tre vill säga. Dem var fina. Bobby var pigg, Montär var vanlig, lite loj för skänklen dock och när det gäller Giacomo så har ja börjat fundera på om han kanske ska gå kvalitets till hösten!? Vi får se.


Smillis

Nu ska jag återgå till att göra ingenting och vara hungrig, sen ska jag kolla igenom religionen. redovisning imorgon.

Over and out,

J

Galet trött

Ja, att vara trött är inte något ovanligt numera. Med lite mer än två månader kvar av gymnaiset så håller jag på att dö av trötthet. Och att alla lärare lägger alla prov, hemtentor, redovisningar och arbeten samtidigt är ju inte heller så ovanligt. Och ändå så blir det vårt fel i slutändan, vi elever planerar inte ordentligt, K to the NAPPAST!

I alla fall så börjar jag vänja mig vid att rida tre hästar om dagen nu, eller nästan varje dag. Giacomo och Monetär ligger först på listan och sen kommer Bobby, men han är på väg tillbaka - galet stel bara, men det är ju inte så konstigt.

Monetär var lite mör efter löshoppningen idag så han fick jogga lite och galoppera lång och låg ett par varv bara. Medans Giacomo var en riktigt bög idag, som Frida hade sagt! Och ja, jag sa det oxå. Men innan jag satt av honom så gick där en tanke om vart jag skulle skicka honom, McDonalds, Max eller BK? Dock så ändrade jag mig när jag satt av så det fick bli bög istället. Vilket han förtjänade eftersom han verkligen var en mupp idag, vilket som är väldigt ovanligt!

Imorgon ska jag jobba och sen blir det 20årsfest på kvällen, mycket trevligt faktiskt!

Nu ska jag skriva en stund på min vetenskapliga uppsats i svenska c och sen ska jag jävlar i det sova, till klockan halv åtta imorgon bitti - over and out!

J

teamfuture

Bloggen om Frida Olsson och Josefine Vinsérus väg till toppen inom ridsport.

RSS 2.0